Ahoj! Po prvé, ospravedlňujem sa za svojho Slováka, pretože to nie je môj rodný jazyk.
Mám v pláne otvoriť obchod v môjoj krajine na predaj dovezeného syra z celého sveta, vrátane Slovenska! Počas môjho výskumu som sa stretol s mapou rôznych európskych syrov:
Teraz by som chcel vedieť, či sú tieto slovenské syry, ktoré sú presne zobrazené, najlepšie zo Slovenska? Inak by som chcel počuť návrhy iných slovenských syrov.
Vďaka!
Ahoj môj najdrahší.
Do You Speak English? Je mi potešením, že vás stretnem. Volám sa Sherri Gallagher. Som vojenský dôstojník USA. Chcel by som sa s tebou zoznámiť. Som romantický a zábavný. Čítal som váš profil a naozaj by som chcel označiť môj záujem. Hľadám skutočné a zmysluplné intímne vzťahy s láskou, vášňou a romantikou. Prosím, budem rád, ak mi pošlete e -mail na moju súkromnú e -mailovú adresu (sgjoforce@gmail.com). Pošlem vám moje obrázky a poviem vám viac o sebe a mojich budúcich plánoch. Veľa lásky, ako dúfam, že sa od vás čoskoro dozviem.
sgjoforce@gmail.com
Sherri Gallagher.
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.