Ahojte :) chcel by som sa opýtať tých z vás, ktorí ste navštívili Izrael: na koľko vás to celé vyšlo? Či už ste šli s cestovkou alebo bez. Taktiež by ma zaujímali kontroly na letisku, hlavne či je problém, keď neviem až tak dobre anglicky? Niekde som čítal, že majú aj pripravené kartičky s otázkami v češtine. Bol niekto z vás aj na palestínskom území? nemali ste s tým nejaké problémy? platili ste niečo na checkpointoch? išiel niekto z vás aj úplne sám? a zaujímali by ma aj nejaké vaše postrehy ;) ďakujem
Ahoj môj najdrahší.
Do You Speak English? Je mi potešením stretnúť vás. Moje meno je Sherri Gallagher. Som americký vojenský dôstojník. Rada by som sa s vami zoznámila. Som romantik a je so mnou zábava. Prečítal som si váš profil a naozaj by som vám rád vyjadril svoj záujem. Hľadám skutočné a zmysluplné intímne vzťahy s láskou, vášňou a romantikou. Prosím, budem rád, ak mi pošlete email na moju súkromnú emailovú adresu (sgjoforce@gmail.com) . Pošlem vám svoje obrázky a poviem vám viac o sebe a mojich plánoch do budúcnosti. Veľa lásky, dúfam, že sa o vás čoskoro dozviem.
sgjoforce@gmail.com
Sherri Gallagher.
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.