Minulý rok som bola na dovolenke v Bulharsku a veľmi sa mi tam páčilo. Tento rok ak sa podarí by sme s priateľom radi navštívili Chorvátsko.Keďže sme študenti, máme obmedzené možnosti čo sa týka financií. Preto by som sa chcela opýtať ako je na tom cenovo Chorvátsko čo sa týka stravovania, nejakých výletov alebo aj suvenírov. Bulharsko nám cenovo dosť vyhovovalo, tak by som chcela vedieť či je Chorvátsko na tom podobne alebo je to tam drahšie. Za odpovede ďakujem :)
Kajina, pokiaľ píšeš, že ste s priateľom študenti a máte obmedzené možnosti, odporúčam vám aj tento rok Bulharsko. Nie som zástancom Bulharska, niekedy v budúcnosti sem zavesím reportáž z našej dovolenky ktorú sme absolvovali autom cca týždeň v Grécku a potom cca týždeň v Bulharsku. Bolo to v roku 2011, no myslím že veľa zmien sa odvtedy neudialo. Bulharsko je naozaj v porovnaní s Chorvátskom veľmi lacné a to čo sa týka ubytovania, ktoré bez problémov zoženiete kdekoľvek aj na blind aj čo sa týka jedla a zábavy. Ak máte možnosť, cestujte autom, ak nie využite ponuku ktorejkoľvek cestovky a choďte autobusom. Ste mladí, zvládnete to ;). Prípadne si cez www.booking.com nájdite destináciu a ubytko a choďte nejako indivindy :) My sme si obľúbili Grécko, ak boh dá, tohoto roku to bude tuším siedma cesta autom do Grécka. Cestovať autom do Grécka nie je vôbec žiadny strašiak a hlavne v Grécku sú ceny aj o tretinu nižšie ako v Chorvátsku. "Bohužiaľ" pre nás dovolenkárov turizmus v Grécku ožíva, čo Grékom zo srdca prajem, no prináša to so sebou obrovské množstvá dovolenkárov najmä z východnej európy, keďže finančne si to môžu dovoliť. Je tam z roka na rok viac a viac ľudí najmä zo Srbska, Rumunska, Ukrajiny, ale svoje miestečko si každý nájde, nedá sa to ani v tomto porovnať s Chorvátskom. Držím palce, každému rád poradím :)
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.