Ahojte, rád by som Vám predstavil Čínu, aké je to žiť v Číne a aké je to cestovať po tejto krajine. Preto píšem blog aj točím videoblog o Číne. Toto je nový diel môjho videoblogu
https://www.cestycinou.sk/cestovanie-po-cine/jiangxi/cesty-cinou-2-najkrajsi-vidiek-cine-wuyuan-jiangxi
Modrý Peking je absolútne nezabudnuteľný! Či už ho máte radi, alebo nie, krása a atmosféra plných ulíc počas pekných dní sa mu nedá uprieť. Taiji, aj vodná kaligrafia patria medzi najčastejšie zábavy domácich. Najpopulárnejšie je však čínske jianzi, či ako sa tejto hre vraví - pierka. No a čo by to bolo za slnečný deň, keby neboli aj tancovačky. To všetko vám priblížim v tomto diely môjho videoblogu. Verím že sa vám bude páčiť.
Ahoj môj najdrahší.
Do You Speak English? Je mi potešením stretnúť vás. Moje meno je Sherri Gallagher. Som americký vojenský dôstojník. Rada by som sa s vami zoznámila. Som romantik a je so mnou zábava. Prečítal som si váš profil a naozaj by som vám rád vyjadril svoj záujem. Hľadám skutočné a zmysluplné intímne vzťahy s láskou, vášňou a romantikou. Prosím, budem rád, ak mi pošlete email na moju súkromnú emailovú adresu (sgjoforce@gmail.com) . Pošlem vám svoje obrázky a poviem vám viac o sebe a mojich plánoch do budúcnosti. Veľa lásky, dúfam, že sa o vás čoskoro dozviem.
sgjoforce@gmail.com
Sherri Gallagher.
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.