pre VITO PO - sorry za neskoru odpoved - ano, boli sme aj v Nei Pori, no boli sme v novej casti, byvali sme par metrov od plaze. Ubytko sme si zohnali na blind ale bolo to asi pred 4 rokmi. Po skusenostiach s ubytkom v Sarti ktore aj tu niekde opisujem si rezervujem ubytko uz zasadne vopred (vec nazoru) a cez www.booking.com. Aj teraz mam rezervaciu na tri moznosti ubytovania na juhu ostrova Thassos v termine od 23. jula do 5. augusta na trinast noci. Studio pre dvoch vychadza na 13 noci od 470 po 560 eur, este sa mame cas rozhodnut ktore vezmeme, rezervacia sa da zrusit do 21 dni pred terminom bezplatne. Na Thassose sme uz boli velmi radi sa tam znova pozrieme. Po skusenostiach znamych ze minuly rok na blind na Thassose nic nezohnali som volil tuto variantu. Rezervacia cez booking.com, kontrola recenzii a hodnoteni cez tripadvisor.com a ak ma ubytovanie aj vlastnu webstranku tak sa popozeram aj tam. Nevyhoda rezervacie cez booking je mozno troska vyssia cena, no pri rezervacii priamo u majitela ten vacsinou vyzaduje zalohovu platbu vopred. Pokial by vam do toho nieco prislo alebo si rozmyslite destinaciu, nikto vam zalohu nevrati. Hladanie ubytovania na blind odporucam ludom dobrodruznych povah co im nevadi prespat aj v aute, no verte mi, s dietatom ci psikom unaveni po celodennej ceste sa ubytko hlada tazko a vezmete aj to co by ste inokedy nevzali. Zasadne by som nesiel na blind do Grecka v termine zaciatkom augusta, potom s malymi detmi, nervoznou manzelkou ci svokrou :) a urcite by som na blind nesiel niekde na ostrov kde sa treba prepravit trajektom. Len jedna cesta trajektom na Thassos za auto plus 2 osoby stoji cca 30 eur.
Zdravím všetkých,
ja si minulý rok rezervovala ubytovanie v Grécku na booking.com, pričom som na neho využila navyše aj cashback, a tak som to mala spätne ešte o pár percent lacnejšie. Dajú sa tam nájsť celkom zaujímavé a cenovo dostupné ponuky, takže by som inde už asi ani nehľadala.
Prikladám aj odkaz na spomínaný cachback, sú tam aj iné stránky než booking, tak možno sa bude hodiť -> https://www.tipli.sk/obchody/ubytovanie
Ahojte,
kto ste už boli v Grécku na začiatku sezóny - v polovičke Júna?
Je šanca nájsť niekde už dosť teplé more?
Ak chcete pridať odpoveď prosím prihláste sa. Ak u nás ešte nemáte účet, zaregistrujte sa.
Vytvorte si cestovateľský profil a zapojte sa do diskusie s ostatnými cestovateľmi alebo si vytvorte vlastnú tému. Na Vaše otázky a komentáre ostatní radi odpovedia :)
Vytvoriť profilZískate tým domov pre všetky Vaše cestovateľské zážitky a stanete sa členom cestovateľskej komunity- ZAREGISTRUJTE SA
2. Uložte si zážitkyPridajte si na svoj profil vlastné fotoalbumy, fotomomenty, napíšte článok, či recenziu z ciest. Všetok obsah u nás môžete združiť pod jednu strechu - vytvorte si u nás VÝLET!.
3. Zdieľajte a diskutujteVytvorený výlet zdieľajte vašim priateľom a podeľte sa tak jednoducho o všetky cestovateľské zážitky. Zapojte sa tiež do diskusie s ostatnými cestovateľmi.